czech english

Pozvánka na robotický den

soutěže a ukázky robotů, přednášky...

Stejně jako v loňském roce bude české kolo soutěže Eurobot pořádáno v rámci Robotického dne spolu s dalšími aktivitami. Robotický den se uskuteční v sobotu 23.4.2005 v hale TJ Pankrác, Lomnického 1, Praha 4 (u stanice metra Pražského povstání). Hlavní program bude mezi 10 a 17 hodinou, návštěvníci kromě českého kola soutěže Eurobot uvidí i další zajímavosti, například ukázku robotického zápasu v Sumo, seznámí se s robotem-záchranářem Orfeem, prohlédnou si zajímavý „dopravní prostředek” Segway anebo dálkově řízenou sekačku Spider do nepřístupného terénu… Robotický den je veřejnosti volně přístupný.

Kde je TJ Pankrác?

Sportovní hala TJ Pankrác se nachází blízko stanice metra Pražského povstání (trasa C). Při příjezdu autem ve směru od centra odbočte z magistrály „u soudu” (druhá za Nuselským mostem). Ve směru od Brna odbočte opět u soudu (resp. asi 200 metrů za ním) a udržujte směr „pořád doprava” až podjedete dálnici. Tam je větší křižovatka, kde tramvaj odbočuje doleva, ale vy se vydejte rovně a hned za prvním domem vpravo (nějaká modernější budova) je ona sportovní hala. Pro lepší orientaci doporučujeme mapu (umožňuje zvětšování či zmenšování).

Program

ČasNázevPozn.
10:00 oficiální zahájení Robotického dne (včetně video ukázek z minulých zahraničních ročníků)
10:15 představení soutěže, týmů, promítnutí pravidel + český komentář
10:30 kvalifikační zápasy Eurobot 1. blok
11:30 Segway
11:45 kvalifikační zápasy Eurobot + MiniSUMO 2. kolo
12:45 představení Spidera pokračování venku
13:00-14:00 Spider a Segway venku
14:00 kvalifikační zápasy Eurobot + MiniSUMO 3. kolo
15:00 Orpheus
15:30 vyhlášení výsledků kvalifikace
15:45 finálové zápasy
16:45 souboj o první místo
17:00 vyhlášení

Poznámky

Máte-li nějakého robota, kterého byste chtěli předvést, zapojit se do soutěže MiniSUMO nebo se jiným způsobem aktivně Robotického dne zůčasnit, tak nám prosím vyplňte kontaktní formulář, ať s Vámi počítáme: FORMULÁŘ. Těšíme se na viděnou.
Máte-li jakékoli dotazy či připomínky, tak neváhejte a kontaktujte nás. Rádi vám odpovíme.