czech english

Eurobot 2007

Robot Recycling Rally

Robot Recycling Rally to je téma soutěže Eurobot pro rok 2007. Autonomní roboti mají za úkol roztřídit co nejvíce odpadu do správného koše. Mezinárodní finále soutěže se bude konat 17.-20. května 2007 ve městě La Ferté-Bernard, Francie. České národní kolo se bude konat ve dnech 20. a 21. dubna 2007 v areálu Vysoké školy ekonomické v Praze 3 na Žižkově (nám. W. Churchilla 4). Stejně jako minulé ročníky bude sobotní kvalifikace a finále přístupné veřejnosti (10-17h).


Pozvánka na českého Eurobota — kvalifikace a soutěž minisumo
Do soutěže Eurobot se letos přihlásilo osm českých týmů, ze kterých bude třeba vybrat tři nejlepší, postupující do mezinárodního finále ve Francii. Stejně jako v minulých letech bude české kolo soutěže Eurobot doprovázeno dalšími aktivitami. Těšit se můžete např. na minisumo nebo na ukázky robotů. Akce se uskuteční v sobotu 21.4.2007 v areálu Vysoké školy ekonomické v Praze 3 na Žižkově (nám. W. Churchilla 4) a je veřejnosti volně přístupná (10-17h).

Registrace a FAQ1 — letos pouze elektronicky
Oficiálním termínem pro ukončení registrace týmů na soutěž Eurobot 2007 je 15.únor 2007. Do tohoto data je třeba elektronicky zaslat vyplněné registrační dokumenty na adresu organizátorů. Na pozdější registrace nebude brán ohled, tak prosím neváhejte!

Pravidla — Robot Recycling Rally
Vyšla nová pravidla pro rok 2007. Stejně jako v minulých letech i letos má stůl podobné rozměry (2.1 x 3m), ale odlišné barvy. Novinkou je povinnost aktivně se vyhýbat kolizím se soupeřem. A co tedy přesně maji roboti s odpadky dělat?