czech english

Field Robot 2013

jedenáctý ročník tentokrát v Praze!

Soutěž Field Robot Event se bude v roce 2013 konat poprvé v České Republice. Organizovat ji bude Česká Zemědelská Univertita (ČZU) v Praze na Suchdole a to ve dnech 27.-29. června 2013. Místo konání bude v blízkosti areálu školy, tj. Kamýcká 129, Praha 6 - Suchdol. Registrace prodloužena do 15. května!


Eduro Team — suplování české reprezentace
Díky iniciativě a značnému úsilí Milana Kroulíka z Katedry zemědělských strojů (KZS) na České zemědělské univerzitě (ČZU) se jedenáctý ročník mezinárodní soutěže Field Robot Event konal poprvé v České republice. Byl překonán dosavadní rekord jak v počtu aktivně se účastnících týmů, tak i počtu zemí. S čím ale nikdo nepočítal, že se nepřihlásí ani jeden český tým!

Pravidla — náročnější úlohy do roku 2013
Pravidla pro Field Robot Event 2013 jsou v mnohém podobná předešlým ročníkům. Opět se soutěží v pěti kategoriích: základní (basic), pokročilá (advanced), profesionální (professional), volná jízda (free style) a kooperace (cooperation). Výsledky prvních tří kategorií pak určují celkového vítěze. Letos se bude soutěžit ve slunečnici, bude se vyžadovat úplná autonomie v pokročilé kategorii a v profesionální se bude detekovat napadená slunečnice + plevelná rostlina bude z předešlých let známá kukuřice.