czech english

Robotour 2020

testování v post-apokaliptické lokaci

Patnáctý ročník soutěže outdoorových autonomních robotů se bude konat na uzavřeném prostoru bez přítomnosti veřejnosti. Lokace je „tajná”, nedaleko Prahy (cca 40km). Soutěž se bude konat v sobotu 19. září 2020. (Akce zrušena)


Představení týmů — zbývá měsíc do soutěže ...
Na Robotour 2020, která se bude konat 19. září 2020 na uzavřeném prostoru bývalé raketové základny, se přihlásilo 14 robotů. Některé týmy dorazí s více roboty (tj. mají více sub-týmů) a uvítáme v této soutěži i dva nováčky: tým ProRobot a 3 roboty z ČZU. Opět máme účastníky z České republiky, Německa, Slovenska a Švýcarska. Letos výjimečně soutěž není určena pro veřejnost. (Akce zrušena)

Registrace — formulář a požadavky
Registrace pro Robotour 2020 je stejná jako loni. Vedle krátkého popisu hardware a software robota je povinné i YouTube video demonstrující, že je robot schopen homologace. Termín registrace je 31. červenec 2020.


Pravidla

Pravidla jsou stejná jako loni a naleznete je GitHubu s tagem ROBOTOUR2019RC1: česky a anglicky. Vzhledem k nepřítomnosti veřejnosti bychom jednorázově (tj. pouze pro rok 2020!) povolili drony letící do maximální výšky 4m nad zemí (tj. pod úroveň okolních stromů), spalovací motory a zrušili omezení na váhu robota. Nicméně tým stále musí být schopen robota z prostoru soutěže odstranit.

Lokalita

Soutěž bude probíhat v prostorách OSM way #52614369.
starý satelitní snímek s popisky (*)
starý satelitní snímek s popisky (*)
letecký snímek před několika desítkami let (**)
letecký snímek před několika desítkami let (**)




Pokud chcete soutěž nějakým způsobem podpořit nebo máte nějaké doplnění/dotaz, tak se nám prosím ozvěte pomocí kontaktního formuláře.

(*) Fotografie byly převzaty z článku http://www.brdy.org/content/view/107/101/
(**) Původ leteckého snímku a historie: http://www.fortifikace.net/pov_pvos_skupina_vega.html