czech english

Robotour 2012

video pre-homologace

Sedmý ročník soutěže autonomních robotů se bude konat v České Republice a to 15. září 2012. Pravidla jsou stejná jako minulý ročník ve Vídni: roboti dostanou pouze pozici cíle a mapu. Všichni roboti budou startovat současně. Stejně jako v minulém ročníku náklad (pětilitrový soudek s pivem) zůstává povinný.


Výsledky soutěže — Déja vu Stromovka
Z dvanácti registrovaných týmů na soutěž Robotour 2012 v Praze nakonec dorazilo jedenáct týmů. Homologací neprošel pouze rakouský tým [FAIL], který měl problém s linuxovou instalací na USB disku, takže nakonec jezdilo 10 týmů. Soutěžilo se ve třech kolech v různých částech Stromovky a minimálně na startu bylo vždy nač se koukat…

Pozvánka do Stromovky — Robotour 2012 zpět v Praze
Dne 15. září 2012 se koná v Praze v parku Stromovka již sedmý ročník mezinárodní soutěže autonomních outdoor robotů „Robotour - robotika.cz outdoor delivery challenge”. Hromadné starty všech robotů budou v 11:00, 14:00 a 16:00 v různých částech Stromovky.

Představení týmů — tentokrát s YouTube video
Letos se Robotour vrací na místo činu: do Prahy a konkrétně i do Stromovky. Pojede se pravděpodobně v jiných částech parku, ale zázemí bude stejně jako v letech 2006-2008 v Planetáriu Praha. A kdo dorazí? Pokud všech 12 týmů, které poslaly homologační video, tak tu máme mimo domácí týmy i zástupce z Rakouska, Slovinska, Slovenska, Švýcarska a Ruska.

Registrace — formulář a požadavky
Registrace pro Robotour 2012 bude přísnější než předešlé roky. Vedle krátkého popisu hardware a software robota, bude dále vyžadováno YouTube video demonstrující, že je robot schopen homologace. Ještě pozor, že termín registrace je o měsíc dříve než obyčejně, tj. 30. červen 2012!

Resources — data, code samples, logs...
Here you can find resources (data, code examples, logs, etc.) for Robotour 2012 contest …