czech english

Robotour 2019

věnováno prof. Geraldu Kuprisovi

Čtrnáctý ročník soutěže outdoorových autonomních robotů se bude konat v parcích v Deggendorfu v Německu. Bude věnován vzpomínce na profesora Geralda Kuprise, který outdoor robotiku na Technishe Hochschule Deggendorf osobním příkladem podporoval a i Robotour 2019 připravoval. Bohužel nás koncem ledna 2019 na věky opustil. Kdy a kde se bude soutěž konat? Deggendorf, 14. září 2019.


Results — JECC Fesl is the winner of Robotour 2019!
The 14th year of Robotour contest took place in Deggendorf/Germany again (last time it was in 2016).The team JECC Fesl from Germany won for the second time in row, this year with a new robot! Update 24/9: Media

Teams and Invitation — only veterans are going to wet country
Do you remember Robotour 2016 in Deggendorf? It was poring rain all day long. Maybe it is the reason why only veteran teams are coming this year. There are 8 of them: 3 German, 3 Czech and 2 Slovak teams. You can see them already this weekend 14th of September 2019 near the THD campus. Starts are planned for 9:30, 11:00, 13:30 and 15:00.

Registrace — formulář a požadavky
Registrace pro Robotour 2019 je stejná jako loni. Vedle krátkého popisu hardware a software robota je povinné i YouTube video demonstrující, že je robot schopen homologace. Termín registrace je 31. červenec 2019.


Pravidla

Letos dochází jen k jedné malé změně pravidel:
  • 1 bod za dosažení autonomní oblastí
Detailní pravidla jsou k dispozici na GitHubu s tagem ROBOTOUR2019RC1: česky a anglicky.

Lokalita

Soutěž bude probíhat v několika sousedních oblastech, viz přehledovou mapu.
přehledová mapa
přehledová mapa
Základna bude na Technishe Hochschule Deggendorf, část soutěže bude v Donaupark, dále v Stadthallenpark, Stadtpark a konečně v univerzitním campusu.

Pokud chcete soutěž nějakým způsobem podpořit nebo máte nějaké doplnění/dotaz, tak se nám prosím ozvěte pomocí kontaktního formuláře.