czech english

Český Eurobot

Česká Republika organizuje první národní kolo Eurobota!

Věřte nebo ne, ale v roce 2004 bude poprvé dostatek týmů pro uspořádání národního kola, které se bude konat 23.24.dubna 2004. Momentálně jsou přihlášeny čtyři týmy, ale doufáme, že jich bude více! Eurobot je ve světě velice populární soutěž (jenom z Francie se jí pravidelně účastní přes 100 týmů), která má za sebou již více jak 10 ročníků. První české národní kolo bude pořádat MFF UK. Zde na robotice Vás budeme průběžně detailně informovat, co se děje. Nezapomeňte: poslední termín pro registraci je 31. leden 2004!

Registrace

Každý tým se musí do 31. ledna 2004 zaregistrovat. Registrace je každoročně celkem prostá — stačí jméno týmu, kontaktní e-mail, adresu a popis chystané strategie. Dříve se platil i účastnický poplatek 50€, který však letos bude platit pouze Matematicko-Fyzikální Fakulta pořádající národní kolo Pro rok 2004 se již přihlášky nebudou posílat přímo do Francie, ale na za tímto účelem zřízenou e-mailovou adresu: . Další informace můžete nalézt na adrese http://eurobot.mff.cuni.cz/.

Míčky

Pro kompletní hru je potřeba 14 malých rugby míčků. Francouzští organizátoři připravovali hromadnou objednávku, ale každý si tým mohl objednat maximálně 7 míčků. Objednáno tedy máme 28 míčků… pokud by tedy mělo být týmů o mnoho více, tak se prosím ozvěte co nejdříve.

Pravidla

Hrubý překlad pravidel naleznete zde. Detailní závazná pravidla pak hledejte nejlépe na stánkách francouzských organizátorů: ve francouzštině, angličtině a němčině

Máte-li jakékoli dotazy či připomínky – kontaktujte nás. Rádi vám odpovíme.