czech english

Robotour 2013

cesta tam a zase zpátky

Osmý ročník soutěže autonomních robotů poputuje tentokrát do polské Lodže a bude se konat 21. září 2013 (!změna data!). Základní pravidla zůstávají stejná. Liší se pouze prodloužením časového limitu na 1h a pokud se robotovi podaří dosáhnout cíle, což se nikomu dosud nepodařilo, tak po signalizaci dostane i body za návrat na start.


Výsledky a další plány — ARBot vyhrává polskou verzi Robotour
Robotour v polské Lodži byla málem poslední, pro nedostatek zájmu. Nakonec z deseti registrovaných devět přijelo, osm bylo v sobotu v parku a sedm statečných soutěžilo a prozkoumávalo Park Poniatowskiego. Je to neuvěřitelné, ale přes nepříjemné slejváky v pátek bylo celou sobotu krásně … již po osmé!

Pozvánka a představení týmů — aneb Robotour stále žije!
Přiznám se, že jsem letos měl nemalé pochybnosti, zda Robotour v polské Lodži vůbec bude. Je to poměrně daleko a spousta týmů už loni na workshopu naznačila, že se do Polska nechystá. Jak dopadla registrace? 10 týmů ze čtyř zemí . Kdy a kde je můžete vidět? Sobota 10-17, 21. září 2013, Park Poniatowskiego, Lodž.

Registrace — formulář a požadavky
Registrace pro Robotour 2013 je stejná jako loni. Vedle krátkého popisu hardware a software robota, je povinné i YouTube video demonstrující, že je robot schopen homologace. Termín registrace jsme posunuli zpět na polovinu prázdnin, tedy na 31. červenec 2013.

Pravidla v PDF formátu: česky, anglicky.

Sponzoři








Záštita